TUNCELİ / NAZİMİYE - Nazımiye Halk Eğitimi Merkezi

Meral KALKAN - Müdür

1981 Yılında Almanya´nın Köhln şehrinde doğdu.  İlk ve ortaokul öğrenimini Nazımiye Yatılılı Bölge İlköğretim okulunda tamamladı. 1996 yılında Muş Anadolu Öğretmen Lisesinde ortaöğretim hayatına başladı. 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi  Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik  Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2006 yılında üniversiteden mezun oldu. İş hayatının ilk dört yılında özel eğitim kurumlarında matematik öğretmenliği yaptı. 2010 yılında Tunceli Mazgirt Akpazar Ortaokuluna matematik öğretmeni olarak atandı. Üç yıllık öğretmenlik tecrübesinden sonra Akpazar Anadolu öğretmen Lisesinde bir yıl müdür yardımcılığı ve bir yıl da  müdürlük görevlerini yürüttü. Akpazar Ortaokulunda üç yıl müdür yardımcısı ve 1 yıl da müdür vekili olarak görev yaptı. Eylül 2019 da Nazımiye Halk Eğitim Merkezine Müdür olarak atandı.